Powtórne przyjście Pana Jezusa jest bliskie...
[Przyklejony] Powitanie od Pawła z 3DC

Będę tu z założycielem tej strony adminem.
Dziękuję Markowi za uzyskane zaufanie.
Tutaj swobodnie będziemy mogli rozmawiać, gdzie nastawiam się na konstruktywne pomysły, krótkie rozmowy, a nie kafejkę.
W imieniu administracji oraz swoim bardzo proszę o merytorykę i życzliwość, czyli wzajemne poszanowanie.

Szczęść Boże
Witaj Paweł - fajnie że tak szybko się dogadaliśmy, choć przyznam się wszystkim, że Paweł od prawie chyba roku co miesiąc pomagał mi w promowaniu zrzutek na Msze Święte - które organizuję i dzięki niemu zasięg znacznie się zwiększył. W niebie duszyczki ci same kiedyś podziękują 🙂
Na tym forum mam nadzieje Duch Święty będzie działał i podsuwał same to dobre pomysły dla dobra bliźniego - bo o to chodzi aby sobie pomóc wzajemnie. Także wspólnie z Pawłem i jeszcze jednym kolegą Marcinem witamy wszystkich na forum.
Niech Pan Bóg błogosławi naszym staraniom, a Maryja niech ma Nas wszystkich w opiece.

Szczęść Boże 🙂
Trafiłam tu ze stronki 3DC 😘👍✝️
Karina

@imaginem_dei -No i super Karina 🙂
Ja również dzieki 3DC jestem tu😊 milo mi, Pozdrawiam
Ostatni Post: Na czas gdy może będzie bardzo ciężko... Najnowszy użytkownik:: berniemadgwick2 Recent Posts Unread Posts Tags
Forum Icons: Forum contains no unread posts Forum contains unread posts
Ikony tematu: Not Replied Odwpowiedzi Aktywny Gorący Przyklejony Unapproved Rozwiązany Private Zamknięte