Powtórne przyjście Pana Jezusa jest bliskie...
Izrael - cyberwojna

Jak to Bartosiak kiedys napisał w książce - najpierw będzie cyberataki a potem dopiero konwencjonalne uderzenie. To co się dzieje od ponad tygodnia w Izraelu na pewno nie jest przypadkiem. I wojna na bliskim wschodzi jest możliwa.

Kolejny dzień i kolejny element puzlii
To naprawdę poważny meczet i poważna sprawa

Kolejne 40 godzin i 1050 rakiet

od 28 minuty - fragment w którym w marcu tego roku Maryja mówi o wojnie która właśnei wybucha i zaczyna się od Izraela - bardzo ciekawe.
Jak wiem kilka miesiecy przed wybuchem covida, Maryja też o tym mówiła. W tych orędziach.
@admin tak jestem całkowicie przekonana o prawdziwości objawień po tej wizycie.. szczegolnie szokujące jest objawienie z 12 maja Matka Najświętsza mówi że szybko przyjdzie antychryst .. i że będzie osobą wychwalaną.. także to się dzieje

No ja po obejrzeniu tej majowej wizyty też jestem pewien, że te objawienia są prawdziwe. Gisela ma bilokucje, stygmaty i sporo różnych innych rzeczy się dzieje o których mówił ten ksiądz - niesamowite. Więc wojna, która się rozpoczyna z Izraela obecnie będzie tylko się rozrastać do Wielkiej wojny.

Robi się znowu gorąco - możliwa wojna na dniach
Ostatni Post: Na czas gdy może będzie bardzo ciężko... Najnowszy użytkownik:: taylahhalstead Recent Posts Unread Posts Tags
Forum Icons: Forum contains no unread posts Forum contains unread posts
Ikony tematu: Not Replied Odwpowiedzi Aktywny Gorący Przyklejony Unapproved Rozwiązany Private Zamknięte